BOg mixează vineri la Culture Hall, in Paris

Noul artist al agenției Cyclic, BOg, este invitatul unei seri marca Popcorn Records, vineri, în clubul Culture Hall din Paris. După petrecerea organizată alături de Coton Tige, în clubul Showcase din Paris, atunci când invitați au fost Mahony & BOg, casa de discuri Popcorn pregătește un nou eveniment de senzație în capitala Franței.

Vineri, 9 decembrie, clubul Culture Hall (Paris) găzduiește o seară Popcorn Records, la care invitat special este neamțul Daso, artistul ce are în discografie lansări la Connaisseur Recordings. Pentru warm-up-ul serii este invitat aritstul român BOg, iar line-up-ul este completat de Lowris, Rafael Murillo, Siler&Dima, Eliott Litrowski și Louca.

BOg, unul din candidații cu șanse la titlul de „Ascensiunea anului” la premiile Nights.ro de la începutul anului viitor, se bucură de o perioadă extraordinară. La începutul lunii decembrie BOg a mixat în Londra, la The Egg, iar publicul, impresionat în alte vremuri de mai tinerii [a:rpia:r] a fost foarte încântat de prestația artistului.

BOg este jumătatea proiectului de succes înființat în urmă cu ceva timp în București – Mahony & BOg. Alături de bunul prieten Mahony, BOg a cunoscut succesul atât la nivel de producții cât și la pupitrul celor mai tari locații din țară, dar și din străinătate. Lansează, împreuna cu Mahony, materiale la label-uri importante din afară, ca Fear of Flying. Fumakilla sau District Raw și este invitat în aceeași formulă  la pupitrul unor cluburi precum The Egg sau The Brickhouse din Londra, Showcase din Paris, unde a avut ocazia să mixeze alături de Heartthrob și Ambivalent, dar și în cele mai importante locații de gen din țară.

http://www.facebook.com/bogdeejay
http://www.cyclic.ro