Steve Lawler și Sasha vin în ajutorul producătorilor!

Cei doi producători au colaborat cu câte o firmă de producție pentru a lansa câte o bibliotecă imensă de sunete gata de folosit pentru producătorii sau dj-ii care preferă să lucreze cu un stil potrivit pentru seturi live.

Sasha, pe de o parte, și-a unit forțele cu AudioRaiders  pentru a furniza o colecție imensă de peste 4000 de sunete programabile pe o platformă proprie. Pe lângă acestea, pachetul mai conține și 100 de ritmuri gata compuse și  220 de instrumente care se pot mula pe majoritatea preferințelor artistului care le folosește. Sasha Soundlab Bass este, în primul rând, o unealtă excelentă de marketing pentru producător care reușește prin aceasta să-și sporească faima pe care nu și-o mai poate întreține prin producții proprii.

Produsul se adresează producătorilor începători care vor să învețe să facă muzică, dar care nu au încă suficiente cunoștințe pentru a începe munca. Noi credem că produsul are potențial iar prețul mic, de doar 99 $, îl face suficient de accesibil cât să aibă succes.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială.

Lawler în schimb, a lucrat la a compune o colecție pentru cei de la Native Instruments, creatorii Traktor, intitulată Dark Pressure. Precum colecția anterioară și aceasta are un număr destul de mare de unelte, printre care și 21 de sunete de instrumente și 64 de loop-uri gata tăiate.


Produsul este unul mult mai simplu decât cel anterior, motiv pentru care are și prețul de doar 49 €. Totodată, acesta are și dezavantajul că nu este o platformă de sine stătătoare ci doar o extindere a funcționalității oferită de Maschine, paltforma Native Instruments pentru producători.

Mai multe detalii pe pagina oficială.