Ian O'Donovan - Convection Process [Bio 024]

Ian O’Donovan – Convection Process [Bio 024]

Ian O’Donovan este una dintre cele mai proaspete figuri ale scenei și a lansat, la începutul lunii, cea de-a noua producție proprie în doar doi ani de carieră. Convection Process a apărut la casa de discuri a lui Vince Watson și pare a fi EP-ul care-l va ridica pe noi culmi. 

Ian  a debutat doar în 2010 cu Aurora Borealis / Horizons și a arătat scenei că artiștii noi pot fi inovatori. Puțini sunt cei care reușesc să aibă succes chiar de la prima lansare, însă el a reușit. Cu toate acestea se simțea și atunci lipsa unei persoane cu experiență care să-i cizeleze sunetul și se pare că cea mai potrivită persoană este Vince Watson, motivul pentru care s-a și apropiat de această casă de discuri.

Cu toate că irlandezul a debutat de abia acum doi ani, piesele sale reușesc să redea o maturitate tehnică rar întâlnită. Fiecare piesă este bine definită cu o structură foarte dinamică, iar buclele folosite sunt cât se poate de muzicale, redând o atmosferă plină de pasiune pentru sunete. Ian a înghesuit toate elementele necesare unei piese de succes: ritm bun, melodii atragătoare și o atmosferă foarte dansabilă.

Din păcate, lansarea are doar două piese originale și una editată de Vince Watson. Spunem „editată” pentru că nu este un remix propriu-zis, elementele principale rămânând la locul lor în timp ce s-au făcut doar câteva corecții tehnice.

Ian O’Donovan pare a fi artistul momentului și trebuie să ținem minte că de abia a început să producă. Viitorul pare foarte promițător și prezentul îl recomandă ca una dintre persoanele care trebuie urmărite!

Ian O’Donovan – Convection Process este disponibil pe clone.nl .