LIWYN, o agenție modernă, în curs de lansare

LIWYN, o agenție modernă, în curs de lansare

LIWYN este o nouă agenție de management muzical care se adresează producătorilor muzicali pe plan internațional începând cu 1 ianuarie 2013.

Deocamdată agenția îi va reprezenta pe ATFC, Bass Kleph, Carl Tricks, Cat Carpenters, Erick Eerdhuizen, Filthy Rich, Funkerman, Housequake, Prok & Fitch, Rene Amesz, Saeed Younan, Shagspeare și DJ Licious, Bingo Players, Fedde Le Grand and Sick Individuals, artiști destul de comerciali, însă conceptul din spatele agenției este unul care va prinde repede și sperăm să se întindă și la underground.

LIWYN este o agenție care va oferi tot spectrul de servicii artiștiilor interesați, de la consultanță la aspecte juridice, chestiuni administrative, marketing și chiar și programare.

Fondatorul companiei este Leonieke Smit, o persoană cu o experiență de 10 ani în spatele său și conceptul de afaceri pe care-l dezvoltă acum are atât un potențial desctructiv, de a aduce prea mulți artiști în sfera comercială, dar și unul constructiv, de a promova muzică sinceră. Încotro o vor apuca exact, rămâne de văzut.

pentru mai multe detalii vizitați liwyn.com