Lansare Colaj AV alături de Lulu Rouge și Phon_o

Pentru că mâna omului are 23 de articulaţii.
Pentru că înclinarea axei planetei noastre este de 23 grade.
Pentru că numărul 23 pare să fie magic.

Oferim o invitație dublă celui care ne spune, pe fb, de ce vrea să meargă la un eveniment 3D.

Colaj AV Launch Party

În a 23-a zi de primăvară, sâmbătă, de la ora 22:00 Lulu Rouge şi Phon.o vor mixa în cadrul petrecerii de lansare “Colaj av”. De warm-up se ocupǎ Cǎlin.

Un COLÁJ (~e n.) este un procedeu în arta modernă care constă în compunerea unui tablou prin lipirea a unor elemente eterogene, în scopul obținerii unui efect de ansamblu. /<fr. collage.

„Colaj av” nu implicǎ propriu-zis o încadrare sau o definire. Şi nici nu este nevoie.

Conceptul aduce în prim plan un nou layout de eveniment care şi propune sǎ compună un tablou; Un tablou de lumină şi sunet, de imagine şi muzică, un ansamblu sugestiv şi expresiv făcut din bucăţi care rezonează între ele în dimensiuni 3d.

Cu alte cuvinte, vrem să experimentăm impreună colajul. Să luam muzică şi imagine şi să ne jucăm cu ele. Împreună.

Crezi până vezi sau vezi până crezi?

Pe 23, Colaj av îţi pune ochelari 3d pe nas si te trimite în lumea proiecţiilor 3d, alături de băieţii de la Les Ateliers Nomad, pentru că au pânze bune şi culori care vibrează.

Şi pentru că oricărui tablou îi trebuie o prima tuşă, în a 23-a zi de primăvară ne pregătim paleta de culori şi sunet, pentru petrecerea de lansare “Colaj av” cu:

Lulu Rouge:

Lulu Rouge, adicǎ DJ T.O.M. şi Buda, sunt doi dintre cei mai respectaţi DJ-i şi producǎtori pe scena muzicalǎ din Copenhaga. De un deceniu şi jumatate, cei doi işi pun amprenta pe ceea ce înseamnǎ clubbing-ul European.
Cu muzica lor şi ceea ce produc, cei doi sunt reprezentaţi pe mai mult de o sutǎ din cele mai mari compilaţii de profil din lume, precum Global Undergound, Mambo sau Buddha Bar. În momentul de faţǎ, cei doi producǎtori şi prieteni de o viaţǎ au decis sǎ işi adune forţele, astfel apǎrând Lulu Rouge, unul dintre cele mai interesante şi fresh sound-uri Scandinave.

Phon.o (Monkey Town Music – Berlin):

Phon.o, bǎiatul cu un punct în nume, a început sǎ facǎ muzicǎ împreunǎ cu prietenul sǎu Apparat la începutul anilor ’90, în fosta Germanie de Est.

În 2011, Phon.o a început sub label-ul lui Modeselektor, 50 Weapons, sǎ mixeze un sound nou, situat undeva între cel UK-Funky şi Dubstep şi clasicul Dub-Techno berlinez. Cele douǎ single-uri ale sale din 2011 au fost comparate cu cele mai bune momente ale lui Burial, aşadar aşteptǎrile cu privire la primul sǎu album, “Black Boulder”, sunt mari.

Calin Crişan (București):

Călin nu este DJ, ci doar un înșiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidență în pasiunea pentru muzici împrăștiate pe frecvențe diferite dar preponderent strânse în jurul focului Electronica.
Evenimentele de până acum încap sub o umbrelă primită cadou pe plajă – are întindere de 1 an – opening pentru Șuie Paparude ( de câteva ori ), opening pentru Silent Strike, prezențe în Control ( nou și vechi ) , Selectro Expirat, OTA, Papiota, Atelier Mecanic, Make a Point Turnul de Arta, Panic. ( via BananaSociety).

2013.03.23modern