Peninsula alături de Regele Berii în România

Peninsula alături de Regele Berii în România

Cluj-Napoca, 11 iulie 2013 – Peninsula și Regele Berii în România, URSUS, își unesc forțele in urmatorii 3 ani pentru a organiza cel mai mare festival de muzica din România. Anul acesta au pregătit câteva zile cool, între 18 și 21 iulie, în Valea Gârbăului din Pădurea Făget, Cluj-Napoca.

 

„Era firesc ca, odată cu organizarea festivalului la Cluj-Napoca să punem bazele unui parteneriat durabil cu un respectat și apreciat brand – URSUS. Mă bucură faptul că URSUS a înțeles valoarea Festivalului Peninsula pentru Romania și în special pentru clujeni” –  a declarat Száfta Szende, director de marketing al Festivalului Peninsula.  

„Ne face mare plăcere să fim parteneri ai Festivalului Peninsula pentru urmatorii 3 ani. În acest an, împreuna cu organizatorii, ne vom strădui să fim o gazdă perfectă, demnă de un oraș cu reputația Clujului. URSUS va fi prezent la festival în toate variantele sale, inclusiv cele 2 lansate recent – URSUS Cooler, un mix de bere cu alcool și limonada și URSUS Cooler fără alcool, prima varianta de bere fără alcool și limonada din România. Sunt convins că și anul acesta la Peninsula va fi distracție. Dar cooler!” –  a declarat Mihai Barsan, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Festivalul Peninsula 2013 include în acest an un număr dublu de concerte față de ediția din 2012, peste 140 de trupe și DJ-i care vor concerta, printre care,  vor fi și multe nume din România.

 

Se anunță o vară cooler la Peninsula!

 

Concerte la Festivalul Peninsula:

18 iulie: Paul Kalkbrenner (DE), Alborosie (JAM/IT), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude, Lemon Bucket Orkestra (CAN), Luna Amară, Acapella WindSingers (HU), Magda Puskas & friends, Mushroom Story,Theory Of MindSky Swallows ChallengerSatelittesNatifMojo BarrelBlood PrintRubik’s Cube

19 iulie: Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra (SRB), Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), UMEK (SL), The Sweet Life Society (IT), Lemon Bucket Orkestra (CAN), Altar,Sterbinszky (HU), Kistehén (HU), The AmsterdamsZadarTraff!c, Baba DochiaKaleidonescuLights OutPersonaPistol Cu CapseQuantum DriveAsteroSoNakedThe Kryptonite Sparks

20 iulie: Ska-P (ESP), Modestep (UK), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US), Subscribe(HU), Julian (HU), Niște BăiețiZadar, ComaTraff!cHot Club de Cluj, Diamonds Are ForeverWhite Walls,GoodBye To GravityRoadkill SodaBreathelastScars Of A StoryRock `n GhenaDivided By Perception

21 iulie: La Roux (UK), RotFront (DE), Intim Torna Illegál (HU), Ocho Macho (HU), Grimus, Trooper, Ska-nk, Rehab Nation, Relative, Dirty Shirt, Ultimu’ Nivel, Methadone Skies, Nomega, .ROM, MODIWO

 

Festivalul Peninsula are loc între 18 și 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului.

Biletele pot fi achiziționate pe site-urile eventim.roeventim.hu și eventim.de, precum și în rețeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcție de opțiunea privind folosirea camping-ului și a facilităților aferente. Până pe 17 iulie prețul unui abonament este de 180 de lei, iar la fața locului poate fi achiziționat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitățile de campare costă 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fața locului). Biletul de o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie și 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival. Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca. Sponsori principali sunt URSUS și Pepsi. Parteneri media principali: Kiss FM, Zile și Nopți, Grupul Adevărul.  

 

Despre URSUS:

Atenția pentru o experientă autentică a adus berii URSUS recunoaștere internațională.

URSUS Premium are 24 de medalii obținute la competițiile internaționale, pe 3 continente. Este câștigătoarea medaliei de aur la World Beer Cup, în 2008 – cea mai mare competiție pe plan mondial din industria berii.

URSUS Black a fost medaliată de 3 ori la European Beer Star în Germania, unde a obținut medalia de argint în 2004.

URSUS Premium oferă o experiență unica. Datorită unei formulei cu 100% malț și 2 tipuri de hamei, obtinem o bere de culoare aurie, cu un gust bogat, demna de pofta unui Rege!

URSUS Black are la rândul lui o formulă aparte, cu 3 tipuri de malț: unul pentru gust, unul pentru culoare și unul pentru aromă.

URSUS Fără Alcool oferă un gust de bere adevărată, mulțumită unei rețete unice, patentată european.

URSUS Cooler, in cele doua variante, vine catre consumatorii sai cu o noua propunere, combinand gustul autentic al berii URSUS cu limonada racoritoare, avand un continut redus de alcool.