Dinsubsol 1 Year Anniversary @ Magnolia Pool Party, Oradea

Dinsubsol 1 Year Anniversary @ Magnolia Pool Party, Oradea

După câteva evenimentele care au fost promițătoare pentru echipa. Dinsubsol am ajuns să sărbătorim un an de la momentul în care ne-am adunat să formam acest proiect, speram să ne adunam și mai multi în anul care urmează, pe aceasta cale am considerat că acest eveniment e bine să-l facem cu întreaga echipă iar varianta cu dj-ii invitați să o păstram pentru luna septembrie când vom continua evenimentele cu invitați valoroși pentru muzica techno din Romania. Mulțumim pentru susținere și încredere, sperăm ca la acest eveniment să ne adunam în număr cât mai mare, să petrecem înainte de concedii și vacante. Am ales de aceasta data să ieșim afara, la piscina complexului Pensiunea Magnolia din Biharia care ne-a oferit aceasta oportunitate pe data de 4 iulie de la ora 14.00 pana dimineața la 7:00.
———————————————————————————————

◈ Ovidiu Adrian
◈ Motiv
◈ Vpr
◈ Coxxo
◈ Undergrnd
◈ Rob B
◈ Vj Zus

———————————————————————————————
Intrare 10 lei (include acc. în piscine)
● Program : Day time music 14:00 – 22:00 // Anniversary party 22:00 – 07:00
● ATENȚIE! Intrarea la piscina se face prin incinta pensiunii (nu prin lateral sau parcare), pentru o buna desfășurare vă rugam să folosiți coșurile de gunoi și scrumierele amenajate deoarece este o locație mai speciala având multa verdeață.
———————————————————————————————
Don’t Drink And Drive! Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!
Say no to drugs! În cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regulă vor suporta consecințele legii.

2014.07.04dinsubsol