Tim Green - Just People [DISC001]

Tim Green – Just People [DISC001]

Tim Green a intrat în perioada maturității sale muzicale, iar acest moment este marcat prin lansarea propriei sale case de discuri concomitent cu un nou disc, Just People.

Artistul este deja un obișnuit al mărcilor Cocoon Recordings și Get Physical Music de câțiva ani, iar lansarea propriei mărci nu vine ca o surpriză pentru nimeni. Este de așteptat ca un artist să vrea să lucreze la propria casă de discuri atunci că simte că are un sunet suficient de puternic pentru a se impune. În cazul lui Tim Green, deși nu are un sunet radical diferit, putem accepta că s-a distanțat suficient de cele două mărci amintite cât să poată fonda Disc Over Music, unde producătorul speră să adune artiști dornici de a produce un nou tip de muzică. 

Până acum sunetul său s-a remarcat prin abilitatea sa de a amesteca influențe cu origini foarte diferite într-un cadru relaxant, la limita între house și techno. În această descriere generală se încadrează și Just People. Discul are doar două piese alături de un remix pentru Just People semnat de Timo Maas și un remix pentru Monomania semnat de My Favorite Robot. 

Disc Over Music este într-un loc ciudat din punctul nostru de vedere. Ar putea fi o nouă casă de discuri de succes sau ar putea fi un nou loc de pierdut succes. Lansarea de debut nu a lămurit încă acest traseu pentru că, deși Tim Green are potențial, nu a ales chiar cei mai plini de speranțe colaboratori. Rămâne de văzut cum se vor schimba lucrurile.

discul este disponibil pe juno