Barac / Motiv / Vpr / Coxxo @ Eight Gamebar, Oradea

Barac / Motiv / Vpr / Coxxo @ Eight Gamebar, Oradea

Despre Barac am putea scrie rânduri interminabile însă ne-am lungi fără sens. Pe scurt, el reprezinta ½ din NoiDoi, începându-și cariera solo în 2012.

În ultimul an a „explodat” prin producțiile proprii care sunt omniprezente în seturile cu greutate a celor mai buni dj-ii iar energia, armonia și voia buna pe care muzica lui o transmite îl fac să fie tot mai apreciat și cautat în lumea intreaga promovand cultura techno româneasca. După ce a făcut cinste tarii noastre în orașe îndepărtate precum Miami și New York, sau cluburi de legenda ca fabriclondon Londra, Tenax Florenta, Concrete Paris sau festivale precum Sunwaves, Barac vine în premiera la Oradea într-o seara speciala. Deschiderea serii va fi asigurata de unul din artiștii noștri, Coxxo, care are misiunea de a ne încălzi gleznele pentru ceea ce va urma iar la afterhours Motiv și Vpr vor continua petrecerea pana la final. Magia muzicii sa risipeasca spiritele rele făcând loc voii bune și dansului pana în zori.
———————————————————————————————

Barac  (SUNRISE)
Motiv
Vpr
Coxxo
Soultrip Visuals

Dress code : Halloween costume !
———————————————————————————————
Support : 15 lei < 00:00 > 20 lei
(15 înainte de ora 00:00 și 20 după ora 00:00)
Doors open : 10:00 PM
———————————————————————————————
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!
Say no to drugs! În cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecințele legii.