Club Midi & Sunrise: S*NOVA – prima ediție

Club Midi & Sunrise: S*NOVA – prima ediție

Cu un portofoliu consistent de petreceri memorabile, SUNRISE și Club Midi și-au propus să creeze un șir de evenimente care să aducă în fața publicului din inima Transilvaniei cele mai importante „stele” ale muzicii electronice internaționale, care vor străluci, la maximul de potențial, într-o explozie de lumini și visualuri special combinate cu un amestec de minimal techno napoletan și beat-uri de techno experimental, aduse din inima capitalei muzicii techno – Berlin – într-un maraton de multe ore care te va ține în priză până dimineața.

S*NOVA va avea loc vineri, 6 martie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Startul se va da la ora 22.00, iar invitații primei ediții sunt Marco Carola, Pan-Pot, K!D Chriss & Mihigh.

Sunt așteptați ~5000 de participanți, tineri din Cluj-Napoca și din toață țara, dar și din străinătate. Interiorul Sălii Polivalente va avea parte de un design conceput special pentru acest  eveniment, iar participanții vor avea parte de o experiență audio-video unică, datorită unui sistem de sunet de top (Funktion One) și al proiecțiilor speciale de video-mapping.

Va fi amenajată o zonă specială pentru fumători, iar accesul va fi interzis persoanelor sub 18 ani.

BILETE

Au fost puse spre vânzare un număr limitat de bilete în avans la prețul de 45 Lei. Acestea pot fi achiziționate, până vineri, din următoarele locații: Club Midi – Berariei 6, U-Man – Iulius Mall, OutWear – Str. Universității nr. 1 și Beams – Str. Piezișă.

La intrare prețul biletelor va fi de 65 Lei.

facebook.com/events/610739555692810
clubmidi.ro / fb.com/clubmidi

2015.03.06polivalenta