Robert Hood – Superman / Range

Dupa recentul release „Obey / Resurrection” care a primit un suport fenomenal din partea comunitatii, Robert Hood revine cu urmatorul hit de la label-ul propriu M-Plant. De data aceasta, ne prezinta aventurile ritmice al lui „Superman”, in vechiul stil Detroit.

Piesa poarta semnatura acustica reprezentativa pentru orasul motoarelor, care aminteste de minimalismul muzicii techno de camera obscura. Un sunet simplu, care radiaza energie prin ritmul sau rapid si clapele tipice orasului Chicago, care iti propaga mintea pe un plan inalt al existentei. Simplitatea acustica este compensata de structura piesei, care merge tot mai departe si urca tot mai sus.

Pe pe partea opusa, „Range” este o piesa orientata direct inspre ringurile de dans. O piesa mult mai dansabila si mai acida, care va tine publicul ocupat multe ore. Acourduri sintetice ametitoare care creeaza un vortex pe ringul de dans intretin o atmosfera sumbra perfecta pentru punctele culminante din orice set techno.

Acestea release readuce label-ul „M-Plant” la locul sau de glorie cu doua piese care vor intretine pe petrecaretii neobositi in orice moment al noptii si ii va face sa ceara mai mult. La acelasi label urmeaza sa fie lansate doua re-lansari al unor piese clasice „The pace” si „Stereotype”, ambele mult-asteptate.