Robert Hood – Power to Prophet [MPM 9]

Robert Hood a avut un an foarte încărcat până acum, lansând „Omega”, câteva relansări, chiar și prima și singura sa încercare de a face disco, „Funky Souls”.


Ar părea suficiente release-uri pentru acest an, dar artistul nu se oprește atât de devreme. De data asta ne trimite „Power to prophet”, un monstru technologic, cu doar două piese.

Prima piesă pare șocantă la prima ascultare pentru că pe piața muzicală din ziua de azi nu se mai caută piese cu atâta forță sonică. O impletitură halucinantă de percuții și acorduri acid. Sunt convins că piesa va rezista în cluburi până în zorii zilei, energia pe care e emană fiind de-a dreptul compleșitoare.

Pe verso, „Clash” este mult mai liniștită, dar cu o agresivitate mult crescută. Expirațiile feminine se îmbină cu sunete abrazive, reușind să nască o atmosferă foarte intensă scufundată într-o lume industrială.

Din fericire, Robert Hood nu se oprește aici, ci pregătește încă un release petnru data de 5 octombrie la al său label M-Planet, „Living It Up/Wall To Wall”. Îl așteptăm cu nerăbdare!