UMEK & FERGIE: GATEX EP

Una dintre cele mai interesante productii ale lui Umek “Gatex” a fost reluata si reeditata cu ajutorul lui Fergie (Robert Ferguson ) pentru a marca inca o data scena electronica internationala. Ep-ul a fost lansat la propria casa de discuri a lui Umek Sixteenofive.

Release-ul contine doua versiuni Gatex : una originala si remixul realizat de Fergie. Prima dintre ele este piesa clasica care a suferita o usoara cosmetizare care nu numai ca mentin dar si ridica soundul la un alt nivel. Soundul duce cu gandul la un fel de neotrance, cu o linie melodica puternica, ruperi de tempo la momente de varf si acele sunete de clopotei pe care-I mai foloseau producatorii de trance, insa piesa este mai mult decat atat, este Gatex – o experienta unica.

Remixul lui Fergie este de asemenea excelent. Piesa primeste un bass puternic, completand perfect piesa, oferindu-i ritmul care-i lipseste pentru a face ruperile de ritm oportune. Per total avem de-a face cu un Ep excelent, un remake al unui clasic care nu va imbatrani niciodata.