ZOMBIE NATION – FORZA [UKW10]

Florian Senfter contra-ataca . De data aceasta sub numele principalului sau proiect Zombie Nation, si cu un release, botezat cu un nume cu greutate : “Forza”.
Florian Senfter contra-ataca . De data aceasta sub numele principalului sau proiect Zombie Nation, si cu un release, botezat cu un nume cu greutate : “Forza”.

Varianta originala plus inca doua remixuri pandesc de pe acest release orice ascultator nepregatit, si sunt gata sa provoace ravagii printre nocturnii lumii . Releasul este cu atat mai interesant cu cat varianta originala are doua parti opuse care lupta impreuna . Bassline-ul suparat, artileria principala a piesei, navaleste in eter iar mai apoi rautatea primului atac este completata cu jovialitatea sunetelor aproape sporadice ale ping-urilor. Ca si cum asta nu ar fi destul, trompete jucause ajuta piesa sa adune tensiunea distructiva necesara unui apogeul delirant.

Remixul realizat de Funkkk Offf scoata la iveala armele de distrugere in masa ale piesei. Bassul suparat devine o deflagratie care nimiceste jovialitatea pisei. Accentual auditiv se pune pe partea electro a piesei, partea care contine agresivitatea sunetelor. Un remix magnific care transorma o piesa conceputa pentru pre-apogeul unui set, intr-o distrugatoare de final de set.

Dupa ce doua treimi ale releasului s-au concentrat sa excite partea intunecata a fiecaruia, vine intr-un final si partea care echilibreaza raportul de forte dintre bine si rau: varianta lui Housemeister. In acest caz partea vesela a piesei este scoasa in evidenta. Basi mai calzi si placuti, tobe incitante si sunete evident analog creeaza o piesa incarcata incat sa inebunesti pe ringul de dans, dar suficient de vesela pentru a te relaxa cu ea.

Un release excelent din partea genialului Florian Senfter care inca nu a dezamagit niciodata.