8 mai – ziua internațională UMEK!

Data de 8 mai este una sfântă pentru fanii muzicii electronice din întreaga lume, deoarece marchează onomastica unuia dintre artiștii care au pus Balcanii pe harta sunetelor electronice ale lumi. Sărbătoarea va avea parte de ceremonii pline de fast la care vor lua parte prieteni apropiați de-ai sărbătoritului și mulți alți invitați speciali.


Maestrul de ceremonii va fi Christian Smith care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Pe lângă el, prezenți la eveniment, printre alții, o să fie: Sebastian Leger, Spektre cu un spectacol live și Reset Robot, care o să vină cu repertorii foarte speciale pentru eveniment. Aperitivele o să înceapă să fie servite de la ora 14:00 p.m. de către Royter & Fedja, acompaniați de către Matthew Hoag și Dave Vega. Toate acestea se vor desfășura în amfiteatrul în aer liber din Ljubljana.

Adevăratul festin se va termina în jurul miezului nopții iar apoi, porțiile suplimentare vor fi servite în clubul InBox de către Nic Fanciulli, Loco & Jam, Piatto, Alan Fitzpatrick și Tomy Declerque.

Mai multe info + bilete găsiți aici.