TIM DELUXE – ‘JACK IT / MUDPOD’ [SKINT159D]

Se pare ca lui Tim Deluxe ii place sa-si rasfete fanii lunar cu cate un release excelent. De data aceasta Skint este casa de discuri la care a aparut acest release, din pacate cu doar doua piese pe el, dar asta nu inseamna ca nu merita acultate.

Atat Jack it cat si Mudpod sunt doua furtuni senzoriale, care incep in forta si te hipnotizeaza necontenit. Prima dintre ele se caracterizeaza printr-un bas serios si hotarat care pare pornit sa calce in picioare ringul de dans. Fundalul musical greu se completeaza cu sunete analog care cresc tensiunea piesei si aduna tot mai multa energie, explodand de cateva ori intr-o frenezie senzoriala.

Mudpod pare diferita datorita startului linistit, dar este de fapt, o versiune mai intunecata a aceleasi furtuni, care nu se sfiieste sa faca ravagii cu sunete mult mai incarcate si mai agresive.
Pe scurt: un release excelent cu doua piese vii , rapide, nervoase, agitate si foarte dinamice, pe care o sa le mai auzim cu siguranta in apogeul multor seturi cat mai curand.