JASC

JASC

A inceput sa cocheteze cu productia muzicala in 1998-1999 lucrand in programe de tip “Tracker”. La acea vreme experimenta orice stil de muzica electronica de la drum’n bass la hardcore si speedcore. Experienta acumulata de-a lungul anilor l-a ajutat sa inteleaga mai bine modul de lucru cu sintetizatoarele de tip VST aparute ulterior. Studiul universitar (electronica si telecomunicatii) i-a adus experienta necesara folosirii filtrelor, compresoarelor si cunostinte solide in materie de procesare a semnalelor analogice si digitale. Acest lucru s-a facut simtit in urmatoarele productii, din punct de vedere calitativ – mastering.

In 2006 a semnat primul contract pentru un remix facut labelului FiberlineAudio (Las Vegas) in urma situarii pe locul 4 in cadrul concursului international de remixuri. Acest lucru i-a schimbat perceptia despre productia muzicala in general, adaugand un scop precis orelor petrecute in fata calculatorului sau in studio.
In 2007 a fost desemnat castigator, cu doua saptamani inaintea expirarii termenului de predare, in cadrul unui alt concurs de remixuri, de aceasta data pentru un label din Rusia – Sonus Group. JASC Remix-ul a fost lider de vanzari pe EP-ul respectiv.Tot in 2007 piesa “JASC – DelaHoya” a fost inclusa pe compilatia anuala Skills Records a evenimentului DELAHOYA. A urmat piesa “Nymph” lansata tot la Skills Records pe primul EP digital al labelului  (SKL014) care a fost adaugata in charturile Beatport ale catorva dj si producatori internationali si care, desi lansata in 2007, a continuat sa se vanda si in 2008.

La invitatia primita din partea lui Cristian Paduraru de a-i remixa o piesa la alegere, a iesit pe piata techno dub-ul semnat JASC la piesa “Emotion Comes From Motion” iar in luna februarie a acestui an si JASC Remix-ul pentru aceeasi piesa.

JASC – DJ Bio

Nascut in 1983 in Bistrita, a inceput sa mixeze la varsta de 15 ani organizand petreceri private in orasul natal. Numarul mare de persoane care participau la aceste petreceri i-a adus si primul rezidentiat la un club din Bistrita.
Odata cu inceperea studiilor universitare la Cluj – Napoca (Universitatea Tehnica – Electronica si Telecomunicatii), a primit rezidentiatul clubului Diesel (unde a mixat mai bine de 2 ani) si ulterior si rezidentiatul clubului / lounge FashionTV. A avut ocazia de a pregati atmosfera si de a mixa alaturi de artisti precum : Toni Rios, Anthony Pappa, Funkagenda, Rene Amesz, Plastik Funk, IIO, Stefano Nofferini, Rebeka Brown, Racahel Starr si multi altii.
JASC a mixat in tara la evenimente precum Delahoya 2007 si 2008 – Cluj Napoca sau Student Parade 2007 si 2008 in warm-up pentru Tom Novy si Alex Gaudino(Sala Sporturilor, Cluj-Napoca).
Cluburi din tara in care a avut ocazia sa mixeze : Ramses, Athos, Pasha (Baia Mare), X-Pub, The Score, Amnezia, Insomnia, The One , Dolce (Satu Mare), Sundays, Finley (Iasi), Khemia (Bacau), Central (Piatra Neamt), Diesel, Oscar, FashionTV Lounge, Office, Dolce (Cluj-Napoca), Baby Blue (Bistrita), Berlin Club (Constanta), Pasha (Galati) etc.

  Dj JASC a fost nominalizat in cadrul nights.ro awards la rubricile „Cel mai bun DJ din Romania in 2008” si „Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania in 2008” cu piesa„Dusted” . Mai mult decat atat, emisiunea Deep Sounds realizata de Dj JASC in colaborare cu Dj Carlos de la Radio Impuls Cluj-Napoca a fost nominalizata la rubrica „Cea mai buna emisinue de profil clubbing din Romania in 2008” iar live setul din clubul Kharma (Cluj-Napoca) din data de 8 oct 2008 a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun dj set romanesc din 2008”.

Piese si remixuri scoase pe piata:

Sam Mollison – Sacrifice (JASC’s Deeper Remix), Fiberline Audio, USA
Existone – Ascension (JASC Remake), Sonus Music, RUS
JASC – Delahoya, Skills Records, RO
JASC – Nymph, Skills Records, RO
Cristian Paduraru – Emotion Comes From Motion JASC Techno Dub, Christian Records, RO
4Speakers – Emotion Comes From Motion JASC Tech-house Mix, Christian Records, RO
B-Noise – Endless Summer JASC Remix , Magnetik Grooves, RO
NTFO – Stamina Player JASC Remix , Kitschyrecords, UK
Alien Pimp – Robots and Cellos JASC Remix, Dubkraft Records, UK (inclusiv pe vinyl)
PlazZzma – Cathode JASC Remix , B79 Records, IT
Dj Konte – Incanto JASC Remix, Minimouse Records, RO
NTFO – Induktion JASC Remix, Emotive Sounds Italy
Smart Wave – Unborn JASC Remix, Magnetik Grooves, RO
JASC – Tribute to Delahoya 2oo8, Skills Records, RO
Hy2RoGeN – Get Down JASC Remix, Magnetik Grooves, RO
JASC – Error, Shutdown Audio, RO
Rubikon – Wonderland JASC Remix, Substream , SWE
Sydney Roy – Elastic JASC Remix, Substream, SWE

In curs de aparitie :

Sandburg7 – Contrast JASC’s Disturbing Remix, Sharkarts Records
Sabb – Hide Your Drugs JASC Remix, SK Supreme Records
JASC – Real Men Go Deep, Magnetik Grooves, RO

JASC pe Myspace.com
Deep Sounds pe Myspace , emisiune realizata de JASC in colaborare cu Dj Carlos la Radio Impuls Cluj – Napoca (in fiecare joi seara de la orele 22)