Divino sarbatoreste 3 ani cu James Zabiela si Mahony

 

Vineri, 17 decembrie, clubul Divino, din Galati, isi serbeaza 3 ani de viata, cu un eveniment istoric. Headliner-ul evenimentului aniversar, organizat cu ajutorul Cyclic Agency, este britanicul James Zabiela, iar line-up-ul este completat de unul dintre cei mai importanti tineri artisti romani, Mahony.

 

James Zabiela a fost considerat, inca de foarte tanar, unul dintre cei mai promitatori artisti din industria de profil. Britanicul a crescut cu acid-house-ul pe care tatal sau, angajat al unui magazin de discuri, il asculta. Primul superstar care si-a indreptat atentia spre James Zabiela a fost Lee Burridge, impresionat de stilul de a mixa al tanarului. Cu timpul, Zabiela a gasit ajutor si in persoana legendarului Sasha, care i-a oferit un loc in Excession Management. James Zabiela este recunoscut astazi drept unul dintre cei mai tehnici DJ-i si unul dintre cei mai iubiti artisti clubbing din lume. Clasarea pe locul 49 in topul celor mai buni DJ-i din lume, conform prestigioasei DJ Mag, confirma numarul ridicat de fani ai artistului britanic.

Mahony, DJ-ul agentiei Cyclic, este considerat, pe buna dreptate, unul dintre cei mai talentati tineri DJ-i ai Romaniei. Daca pana in vara acestui an, Mahony era cunoscut drept rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. Incepand din aceasta toamna, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti.

In cei trei ani de la deschiderea oficiala, pragul clubului galatean a fost calcat de nume ca Lee Burridge, Audiofly, Andrey Pushkarev, Monoroom, John Digweed, Nima Gorji, Nick Warren, Valentino Kanzyani, Timo Mass, Markus Homm sau Scarlett Etienne. 

Nu au lipsit de la Divino nici cele mai importante nume ale clubbing-ului romanesc: Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Negru, Livio & Roby, Raresh, Pagal, Raoul Russu, Optick sau Rosario Internullo.

Inca de la infiintare, Divino a devenit una dintre cele mai importante locatii de gen din provincie, contribuind, in buna masura, la dezvoltarea industriei de profil de la noi. Cu un design modern, realizat de cei de la Indess Studio, clubul are o capacitate de 320 de persoane la mese, respectiv 1000 de persoane capacitate totala, si un sistem de sunet Outline. 

Monoroom:

Divino a insemnat o experienta extraordinara pentru mine! Clubul de vara, publicul – Totul a fost perfect! Happy Birthday, Divino!!!

Sean Jay Dee:

Divino a devenit a doua casa pentru mine. La multi ani, Divino!

 

Markus Homm:

La multi ani, Divino! Am avut cateva seri senzationale in Divino. Revenirea la clubul de vara sau la cel de iarna au insemnat mereu o bucurie pentru mine. Multumesc pentru asta si un an nou la fel de tare!

Liquid:

Divino este unul din cluburile de top din Romania in care mereu m-am simtit foarte bine. Un staff si un public foarte primitor. La multi ani, Divino !!

Mahony:

Divino este unul dintre cluburile mele preferate. Ori de cate ori am pus muzica acolo, am avut parte de un vibe foarte bun. La multi ani, Divino, si la cat mai multe petreceri reusite!

Raoul Russu:

Cu Divino am o colaborare de lunga durata. Cred ca am fost printre primii DJ-i care au mers dupa deschidere si imi este greu sa cred ca au trecut deja 3 ani.. Divino se afla printre cluburile mele preferate, un club in care chiar s-a investit mult. Deci, merg cu aceeasi bucurie de fiecare data. La cat mai multe petreceri reusite !!!!

Mihai Popoviciu:

Divino e unul din cluburile mele preferate din tara. Atmosfera, staff-ul si sonorizarea fac diferenta acolo! Nu-ti mai vine sa pleci din pupitru! La multi ani, Divino!

Nima Gorji:

Intotdeauna a fost o placere sa pun muzica in Divino. O audienta superba si o linie de sunet excelenta! Happy Birthday, Divino!

Adrian Eftimie:

Divino a fost intotdeauna in topul cluburilor din Romania, in ceea ce ma priveste: sound/crowd/staff! La multi ani, Divino ! Keep up the good work !

Todd Bodine:

Am pus muzica de doua ori in Divino si a fost grozav! Imi place publicul de acolo si linia audio. Go on like this for the next 20 years!

Katya Vanilla:

M-am simtit extraordinar la Divino. Am avut cateva probleme cu hardware-ul meu, dar a fost amuzant. M-a impresionat publicul si sunetul perfect. Happy birthday, Divino!

Proof:

Foarte tare la Divino! Printre cele mai bune cluburi din tara! Ne vedem pe 24 decembrie ! La multi ani Divino!

 

Optick:

Divino a fost, este si cu siguranta va fi, multa vreme de acum inainte, unul dintre cluburile mele preferate! Si nu o spun doar pentru ca exista de 3 ani de zile! Afirm asta pentru ca de fiecare data am fost foarte bine primit acolo, de toata lumea. Va multumesc pentru noptile nedormite, va multumesc pentru publicul extrardinar, va multumesc pentru zilele mele de nastere, va multumesc ca existati! La Multi Ani!

Jay Bliss:

Am ramas impresionat de prima data cand am fost la Divino si mereu e o placere sa revin. M-a surprins designul si sistemul de sunet, publicul si profesionalismul staff-ului. Nu pot sa nu mentionez si restaurantul, unde mancarea este extraordinara. La multi ani, Divino!

Alex Flitsch:

M-am distrat grozav la Divino. Un club foarte tare cu un sistem de sunet si un public pe masura!