Mahony & BOg semnează „De Departe”

De departe cel mai important duo de tineri artiști din clubbing-ul românesc, Mahony & BOg, semnează un nou release la label-ul Fear Of Flying.

EP-ul „De Departe” a fost lansat la începutul acestei săptămâni și conține patru track-uri techhouse. Alături de piesa ce dă și numele materialului, tracklist-ul mai cuprinde variantele originale ale melodiilor „Follow Your Leader”, „Trei Sunete” și „Triplu Sec”.

Acest ultim release al proiectului Mahony & BOg este disponibil spre achiziție pe Beatport și se
bucură deja de susținerea unor artiști reprezentativi pentru clubbing-ul mondial. Sasha apreciază trackul „Follow Your Leader” drept cea mai bună creație de pe EP, Thomas Schumacher votează pentru „Trei Sunete”, iar Nick Curly consideră întregul material drept o realizare importantă. Alături de ei, critici pozitive au fost rostite de Raresh, Tim Green, Gorge, Lemon Popsicle, Chris Gruber, Halo Varga și mulți alții.

Mahony & BOg, artiștii agenției Cyclic, au bifat de curând o prezență în celebrul Showcase, din Paris, în cadrul unei seri E.M.M.A., eveniment la care s-au bucurat de un public energic și numeros.