Mahony intră în gașca DJ-ilor DjSuperStore

După o toamnă extraordinară, Mahony începe noul an în forță. Din 2011, Mahony intră în gașca DJ-ilor care promovează imaginea magazinului de profil – DjSuperStore.


Conform acestei înțelegeri, Mahony va purta însemnele magazinului specializat în echipamente pentru DJ și producători și va fi prezent la acțiunile DjSuperStore. Mai mult, tânărul talent va fi susținut tehnic de DjSuperStore, având acces și promovând toate noutățile în domeniu.

Lansat la începutul anului 2007, DjSuperStore și-a rezervat unul dintre primele locuri pe piață magazinelor de profil din România. În timpul celor 4 ani de existența, DjSuperStore a reușit să adune mai mult de 2.000 de clienți din întreagă țară, oferind echipamente pentru DJ-i și producători. Printre evenimentele la care DjSuperStore a asigurat, de-a lungul timpului, riderul tehnic se numără Liberty Parade, B’estfest, Nights.ro Awards, Lansarea VIBE FM, Start a Party, The Mission Dance Weekend sau Sunwaves.

Mahony, DJ-ul agenției Cyclic, este considerat, pe bună dreptate, unul dintre cei mai talentați tineri DJ-i ai României. Dacă până în vara anului trecut, Mahony era cunoscut drept rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a însemnat un pas uriaș în carieră tânărului artist. De atunci, Mahony ocupă postul de DJ rezident al clubului Kristal din București.