Recomandări de sărbători

 

 Sărbătorile Crăciunului au însemnat dintotdeauna o perioadă plină de evenimente pentru artiștii clubbing. Așa se întâmplă și în acest an cu DJ-ii reprezentați de agenția Cyclic. 

 Astfel, Mihai Popoviciu are în program gig-uri la No Name (Timișoara, pe 24 decembrie), Raum (Cluj, pe 25 de decembrie), în clubul Iguana (Bârlad, pe 27 decembrie) și la Kudos Ice (Poiana Brașov, pe 31 decembrie). Jay Bliss va fi prezent în Ajunul Crăciunului la Râmnicu Vâlcea, în clubul Enigmă, iar pe 29 decembrie este invitat la Avalanche, Brașov.  Adrian Eftimie va mixa pe 24 decembrie în Club Bazzara, din Arad, pe 25 decembrie la Pure, din Timișoara, pe 26 decembrie în Karma, din Caracal, pe 30 decembrie la Iguană, din Bârlad, iar mai apoi, în aceeași noapte, în after, la Avalanche, din Brașov. De revelion, Adrian va mixa la Krypton, Craiova, pe 1 decembrie la Kudos Ice, în Poiana Brașov și la Old Nick Pub, din Sinaia, iar pe 2 decembrie, în after, la Avalanche, Brașov. 

 Mahony este prezent pe 24 decembrie în Paprika, Slobozia, pe 25 decembrie la Kristal (în deschiderea petrecerii Remember!), pe 26 decembrie la Extrem (Focșani) și Avalanche (Brașov, în after), pe 31 decembrie tot la Kristal, iar pe 1 ianuarie la Kudos Ice, din Poiana  Brașov. Proof merge pe 24 decembrie în Divino, din Galați, pe 25 decembrie la Shade, în after, și pe 31 decembrie la Kypton, Craiova. 

 DJ Optick este prezent de Crăciun la Kristal, pe 26 decembrie la Best Biliard, din Târgul Neamț, pe 30 decembrie la Old Nick Pub, din Sinaia, iar de Revelion este în line-up la Kudos Ice, din Poiană Brașov. Rosario Internullo este și el invitat la Kristal, în seara de Crăciun, respectiv la Kudos Ice, din Poiana Brașov, de Revelion.  Liquid pune muzică la Kings, Slobozia, pe 24 decembrie, pe 25 decembrie merge la Karma, în Caracal, pe 26 decembrie este la Club Caractere, din Târgul Jiu, iar de Revelion mixează în Negresti-Oas, în clubul Blue Night. Pe Zanga îl putem găsi în perioda 24 decembrie – 2 ianuarie la Extrem Club, din Focșani.  

În fine, Raoul Russu mixează pe 24 decembrie la Caractere, din Târgul Jiu, Markus Homm este și el prezent pe 1 ianuarie la Kudos Ice, din Poiana Brașov, iar Sean Jay Dee este invitat la Pașcani, în club Relaxa, pe 25 decembrie. Artiștii străini reprezentați în România de agenția Cyclic – Andrey Pushkarev, Gorje Hewek și Izhevski – vor mixa de Revelion în Moscova, la Rodnya Studio.