Recomandări pentru TIFF!

Anul acestă vă vom prezenta câteva manifestări mai importante din cadrul TIFF la care trebuie să participați pentru că acoperă elemente importante din cultura românească și care par foarte interesante. Pentru început: live-set din partea primei trupe românești de muzică electronică și primul film românesc.

 

Rodion G.A. – prima trupă de muzică electronică din țară

Seria evenimentelor de la Casa TIFF se va deschide pe 2 iunie, de la 21.30, cu o ocazie extrem de rară pentru public: aceea de a asculta melodiile primei formaţii de muzică electronică experimentală din România, Rodion G.A.

Mai multe detalii: tiff.ro

 

Primul lungmetraj românesc la TIFF Art

În seara de vineri, 8 iunie, de la ora 21.30, primul lungmetraj românesc,  Independenţa României (r. Grigore Brezeanu, Aristide Demetriade) va fi proiectat la TIFF Art cu acompaniament live asigurat de Dj-ii Dubase & Leizaboy, unul dintre pionierii muzicii electronice româneşti. Proiecţia specială e prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la premieră şi se anunţă un eveniment memorabil la TIFF.

Detalii: tiff.ro

Jazz de calitate la Casa TIFF

Două dintre cele mai apreciate formaţii de jazz contemporane, venite la Cluj direct de la Green Hours International Jazz Fest, vor cânta la Casa TIFF pe 3 şi 5 iunie.

Detalii: tiff.ro