A doua zi de Peninsula. Recomandări.

A doua zi de Peninsula. Recomandări.

Ediția aniversară a festivalului Peninsula a debutat încă de ieri și, în ciuda tăierilor de buget, evenimentul se anunță mai încărcat ca niciodată. Prima zi, de joi, a fost una de așteptare pentru că publicul s-a tot adunat pe parcursul zilei și chiar în timpul serii, însă de astăzi festivalul este în plină desfășurare. Astfel, am considerat câteva recomandări oportune. 

Arena Freedom Music este punctul de maxim interes pentru noi și aici seara de vineri este cea mai fierbinte a întregului festival. De la ora 21 Horace Dan D va urca pe scenă cu un set neobișnuit pentru muzica lui având în vedere ora „matinală” a petrecerii. Invitatul special este Timo Maas, un artist care nu a avut ocazia de a ajunge prea des la noi în țară, dar care nu trebuie ratat, și care sperăm să se ridice la nivelul așteptărilor publicului. Acesta va urca pe scena la ora 1 și va avea o prestație de două ore pline, mai mult decât suficient pentru a-l cunoaște în detaliu.

O noutate la această ediție a festivalului este scena Goa,  care va atrage cu siguranță o mulțime de fani. Partea bună a acestui gen muizcal este că numele artistului nu este prea important și că oricine se urcă la pupitru poate impresiona cu ceva interesant. Petrecerea în acest cort începe doar după mizeul nopții, însă se va încheia doar când soarele e de mult pe cer.

O prestație interesantă veți putea asculta la Kiss Terrace de la ora 21:30, când vor concerta cei de la Rotfront, a căror muzică vă va binedispune cu siguranță.

La Academia Booha, veți avea ocazia, începând cu ora 15, să învățați despre producerea muzicii electronice în Ableton și despre ce înseamnă să fii un VJ într-un workshop dedicat de la ora 15 până la 18. Petrecerile Booha vor debuta tot după miezul nopții alături de artiști precum Just D’light, Detour, Pop Killers, Goranga și Missile. Localul se anunță a fi locul de adunare al celor fără de somn pentru că doar aici sunt programate și petreceri matinale, care se vor întinde până spre orele amiezii.
Pe lângă petreceri, festivalul mai oferă și o mulțime de moduri de a vă petrece ziua. O vizită la Park va dura multe ore în timpul zilei, iar cortul Port.ro se anunță a fi un refugiu din calea gălăgiei scenelor pentru că va fi locul filmelor și al artei.

Programul complet este disponibil pe  peninsula.ro.