RedBull Music Academy la București pe 11 martie!

Roman Flugel și Efdemin alături de Cosmin TRG, primul participant român la Red Bull Music Academy, vor participa la primul workshop RedBull Music Academy din țară, pe 11 martie 2011, la Palatul Cesianu Racoviță. 

Hai! Red Bull Music Academy a făcut înconjurul globului, oprindu-se în orașe precum Barcelona, Cape Town, Toronto, Sao Paulo, Londra și Melbourne. Cu reputația unui paradis pentru vânătorii de vinil și pentru iubitorii de technologie, de mult timp au existat cereri pentru desfășurarea Academiei în Tokyo – iar în 2011, din 23 Octombrie până pe 25 Noiembrie, acesta este locul unde Academia se va opri, cu tot ceea ce înseamna ea: studio sessions și workshop-uri.
 
Pentru a simți mai bine gustul muzicii de la Red Bull Music Academy, vineri, 11 martie, începând cu ora 18.00, vă invităm la un workshop în care îi veți
întâlni pe doi dintre apropiații academiei, Roman Flugel și Efdemin, asistați de Cosmin TRG, primul participant român la Red Bull Music Academy. Minus și Vlad Caia, participanți la ediția de anul trecut, vor fi și ei prezenți pentru a vă împărtăși din experiența lor la Londra. Așadar, dacă doriți să aflați mai multe despre faimoasa academie de muzică sau vreți să știți mai multe despre cum puteți aplica, vă așteptăm vineri, la Palatul Cesianu Racoviță (vizavi de Biblioteca Centrală Universitară din București).

Red Bull Music Academy este un workshop internațional, având loc în orașe diferite an de an. În 2 sesiuni lungi de câte 2 săptămâni, unii dintre cei mai
buni generatori de ritm și sunete din toată lumea se vor strânge în cadrul academiei. Întotdeauna exista acel sentiment de sincronizare atunci când
iubitorul de muzică întâlnește un alt iubitor de muzică. Și este chiar mai plăcut atunci când ei au șansa să se întâlnească în persoană.
 
Tocmai de aceea suntem foarte bucuroși să invităm producători, instrumentaliști, vocaliști și DJ să aplice pentru a fi parte a Academiei de la Tokyo din acest an. Formularul de aplicare poate fi descarcat de pe www.redbullmusicacademy.com și trebuie trimis la sediul academiei împreuna cu un demo muzical între 2 Februarie și 4 Aprilie 2011. Un juriu format din producători, jurnaliști specializați și membri ai Academiei vor analiza cu atenție fiecare aplicație. Două grupuri de câte 30 de persoane vor fi selectate să reprezinte o paletă largă de stiluri muzicale și niveluri de experiență: de la cântăreți-compozitori la DIY synth designers și de la compozitori la digital beatmakers.
 
www.redbullmusicacademy.com
 
www.redbullmusicacademyradio.com
 
www.facebook.com/RedBullMusicAcademy