Four Tet vine la Red Bull Music Academy Night

Kieran Hebden aka Four Tet vine pe 22 septembrie, în premieră în România, la Red Bull Music Academy Night. Evenimentul va avea loc în Atelierul de Producție.

Artistul, născut la Londra, are o discografie impresionantă: 8 albume plus alte zeci de lansări. Four Tet și-a început cariera în trupa experimentală Fridge, după care, propulsat în atenția amatorilor de muzică electronică de un remix pentru Aphex Twin la Warp Records, Kieran prinde curaj și lansează, la Domino Records, albumul Pause, un album etalon pentru folktronica. Sunetul și melodiile sale încorporează elemente din muzica hip hop, electronică, techno, jazz și folk, iar compozițiile mai noi sunt inspirate masiv de muzica house. Albumul There is love in you este considerat ca unul dintre cele mai bune albume de gen ale anului 2010 și a venit după peste un an de rezidență în legendarul club londonez Plastic People.

Four Tet a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Steve Reid, Aphex Twin, Thom Yorke, Burial, Radiohead, Jamie XX, Caribou, Badly Drawn Boy, Floating Points și este headliner la Red Bull Music Academy Night la București. Artistul este implicat în proiectul Red Bull Music Academy încă din 2002 când a fost orator.

Lista evenimentului Red Bull Music Academy Night este completată de Rhadoo, Pearson Sound și JB. Dreamrec la visuals.

Biletele pot fi procurate în seara evenimentului la intrare, iar prețurile sunt: 30 RON, între orele 22:00 – 00:00, 50 RON între orele 00:00 – 04:00, și 20 RON după orele 04:00 dimineața.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!