S-au pus în vânzare biletele pentru Fusion Festival România 2011

Cea de-a doua ediţie a Fusion Festival Romania se va desfăşura anul acesta în 9 iulie între orele 12-06, la baza barajului de la Gura Rîului (Sibiu).

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în magazinele VODAFONE, ORANGE, GERMANOS, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS și CĂRTUREȘTI, reţeaua DIVERTA din întreaga ţară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro. Preţul unui bilet este de 30 lei însă cei care doresc să sprijine activitatea CBU Collective (www.cbu.ro) – organizatorul evenimentului – pot cumpăra bilete la preţ de 45 lei. Publicul prezent la ediţia din acest an a festivalului va avea parte şi de o serie de activităţi inedite pe parcursul zilei de 9 iulie: Parada Transilvană, tiroliană, slacklining, etc. Restaurante, baruri, expoziţii şi multe standuri vor completa atmosfera unică a Fusion Festival Romania 2011! Atât înainte cât şi după terminarea festivalului vor fi organizate acţiuni de ecologizare în zonă. De asemenea organizatorii propun tururi de vizitare a unor locaţii istorice din Sibiu, între 8 și 10 iulie.

Vineri 8 iulie, începând cu ora 12:00 va avea loc un WARM-UP FREE PARTY! pe platform aflată la 500 m de baraj unde cei prezenţi vor putea urmări în avanpremieră spectacolul pregătit pentru seara de sâmbătă 9 iulie. FUSION FESTIVAL ROMANIA s-a născut din fuziunea OMULUI cu APA, NATURA şi MUZICA! Festivalul oferă sentimente de neuitat şi satisfacţia de a face parte din spectacol. Fusion Festival Romania este un eveniment de muzică, efecte vizuale, spectacol lasere, proiecţii, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe dansatori, reprezentaţii cu foc, într-un spaţiu natural special ce se întinde pe o suprafaţă de 100.000 m2, la baza Barajului de la Gura Rîului, Sibiu.