FUSION Festival a fost nominalizat pentru titlul de Best Small Festival

FUSION Festival a fost nominalizat pentru titlul de Best Small Festival

În premieră pentru SIBIU, două festivaluri locale au fost nominalizate pentru European Festival Awards 2012. FUSION Festival şi ARTmania Festival au fost înscrise la categoria Best Small Festival.

FUSION Festival 2012 s-a desfasurat anul acesta în 13 si 14 iulie la baza barajului de la Gura Rîului Sibiu.
Nominalizarea FUSION Festival în clasamentul celor mai bune festivaluri europene de tip “small” vine după o ediţie ce a strâns aproximativ 5.000 de participanţi în cele 2 zile de festival la poalele muntilor Cindrel.

VOTAȚI FUSION Festival 2012! Cei care vor să susțină FUSION Festival o pot face intrând pe site-ul eu.festivalawards.com/vote unde, cu ajutorul contului de e-mail pot aduce festivalul cu un pas mai aproape de câștigarea titlului.
Votarea a început în 5 octombrie și se va încheia în 7 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 14 ianuarie 2013.

Festival Awards a pus la dispoziția celor care votează premii atractive. Sunt în joc un iPad3 și bilete la festivalurile câștigătoare.
Poți câștiga bilete VIP pentru FUSION Festival 2013 ce va avea loc in 12 – 13 iulie 2013.

Pentru detalii https://www.facebook.com/OfficialFusion

FUSION Festival se află deja la cea de a 3-a ediție. În a doua săptămână din luna iulie a fiecărui an, barajul de la Gura Râului devine gazda unui show multimedia unic în România, un spectacol ce imbină natura cu muzica electronică și efectele vizuale.