S-au pus în vânzare biletele pentru FUSION Festival 2012!

Cea de-a treia ediție a Fusion Festival se va desfășura anul acesta în 13 și 14 iulie la baza barajului de la Gura Rîului Sibiu și puteți să vă luați bilete încă de pe acum!

Biletele la FUSION FESTIVAL 2012 s-au pus deja în vânzare pe site-ul oficial al festivalului www.fusionfestival.ro precum și în rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Biletele sunt disponibile în 3 categorii după cum urmează:

GENERAL ACCESS: 35 lei
DONEAZA ONG – susține activitatea de ecologizare în zona barajului din zilele premergătoare evenimentului: 45 lei
VIP AREA ACCESS – acces în zona special amenajată cu vizibilitate maxima a spectacolului de lasere, lumini, artificii și artiști: 100 lei
Zona VIP beneficiază de servire și spectacole de bar speciale.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica se sincronizează perfect cu efectele vizuale, spectacol de lasere, proiecții, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc. Un spectacol multimedia unic în Romania desfășurat într-un cadru natural deosebit ce se întinde pe o suprafață de 100.000 mp la baza Barajului Gura Rîului Sibiu.