Anthony Rother @ Fusion Festival Romania

FUSION Festival Romania reuneste şi în acest an nume sonore ale genului electro. Capul de afiş al acestei ediţii este DJ-ul Anthony Rother. Încă de la primele materiale lansate pe piaţă “Sex With The Machines“ (1997) and “Simulationszeitalter“ (2000), Anthony Rother a fost declarat unul dintre pionierii germane ai generaţiei “new electro”.
Albumul Popkiller a făcut furori în topurile de specialitate fiind urmat de un alt album extraordinary “Super Space

Model” (2006). În 2006 saga Popkiller continuă cu noua producţie a lui Anthony Rother Popkiller2. Albumul s-a clasat pe locul 2 în topul “Best Album of the Year 2010” realizat de Raveline(Revistă germană de muzică electronică).
Alături de Anthony Rother, pe scena FUSION Festival România vor mai urca SIMINA GRIGORIU, MIHAI POPOVICIU,
PHONEME, BASSBINVISUAL, dARe, SAUCE&FAIBO, TMHDS, SHIVER şi DJUBEI.
FUSION Festival Romania este un eveniment de muzică, efecte vizuale, spectacol lasere, proiecţii, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe dansatori, reprezentaţii cu foc, într-un spaţiu natural special ce se întinde pe o suprafaţă de 100.000 m2, la baza Barajului de la Gura Rîului, Sibiu.
FUSION Festival Romania 2011 are loc sambata 9 iulie incepand cu ora 12:00 la Brajul Gura Rîului SiBiU.
Vineri 8 iulie începând cu ora 12:00 are loc CBU FREE PARTY by ASTRONAUT KRU pe platoforma aflată la 500 m de baraj; astfel se vor putea observa o parte din testele de luminii și lasere ce se pregătesc pentru FUSION. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în magazinele VODAFONE, ORANGE, GERMANOS, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS și CĂRTUREȘTI, reţeaua DIVERTA din întreaga ţară prin Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro.
Preţul unui bilet este de 30 lei însă cei care doresc să sprijine activitatea de ecologizare ce se desfășoara în zilele 6,7 iulie, premergătoare
FUSION Festival pot cumpăra bilete la preţ de 45 lei.
FUSION Festival România este un eveniment organizat de CBU Collective (Lasershows SRL, Visual Drugstore, Visual Emotions)