Christian Prommer, Snuff Crew, The Model, Vania @ Tru Noiz [recomandat]

Sâmbătă, 14 mai, Tru Noiz îi prezintă pe Christian Prommer (pentru prima dată în România), Snuff Crew Live, The Model și Vania. 4 act-uri pline de savoare și diversitate. De la house la disco, de la funk la Chicago, de la elektro la techno. 

 Venit din Munich, Christian Prommer are un background de jazz și techno. De peste 20 de ani, el dezvoltă un sound vizionar între organic și electronic, iar în prezent lucrează cu casa de discuri Compost din Munich și Gigolo, Berlin. Cele mai mari festivaluri mondiale l-au avut invitat: Sonar, Barcelona, 10 Days Festival din Ghent și celebrul Montreux Jazz Festival din Elveția! 

 Snuff Crew au sound clasic de Chicago House, un label propriu și renumele de a face niște evoluții live garantate să te facă să urli. Cu apariții la cluburi de prim rang din lumea întreagă, precum Womb din Tokyo sau Panoramabar Berlin, duo-ul german promite un show foarte acid! 
 
The Model ain’t for chillin’ – oricine a avut ocazia să-l prindă la un show live poate atesta acest lucru. Cu gig-uri în Sankt Petersburg, Viena, Berlin, Roma sau Clermont-Ferrand în ultimul an, precum și deschiderea unor evenimente de prim rang ce i-au avut head-lineri pe Sven Vaeth, DJ Hell, Tiga și Moderat, The Model este un show-man total. 
 
Vania este unul dintre acei DJ care au background-ul și experiență necesare de a însufleți orice petrecere de club sau festival. Este și printre puținii care au mixat în fața a zeci de mii de oameni cu o naturalețe și creativitate care l-au ajutat să devină un DJ must-hear.  
 
LINE UP: 
 

CHRISTIAN PROMMER

Pentru prima dată în România 

(International Deejay Gigolo, Compost Black Label, Derwin Recordings) 
www.christianprommer.com 
 

SNUFF CREW 

(Snuff Trax, International Deejay Gigolo) 
www.snuffcrew.com 
 

THE MODEL 

(International Deejay Gigolo, Baroc Techno Terror, Mango) 
http://soundcloud.com/markus_elk 
http://www.facebook.com/pages/The-Model/158632483231?ref=mf# 
 

VANIA 

(OK Corral) 
http://www.facebook.com/okcorralro 
 

VISUALS: 

 
VISUAL PLAYGROUND/VIDEO 
http://www.vpg.ro/  
________________________________ 
 
AFTER PARTY @ BACK DOOR, 5:00 AM 
________________________________ 
 
Într-o zonă centrală, în Parcarea de peste drum de Universitatea Petre Andrei va fi amplasat un cort cu o capacitate de ~ 1000 de persoane. 
 
Biletele vor fi puse în vânzare la Casa de Cultura a Studentilor, Back Door şi în reţeaua bilet.ro (Info Point Iulius Mall – Iaşi & Suceava), începând cu 23 Aprilie. 20 lei în avans sau 30 lei în seara evenimentului. În cazul în care doriți să părăsiți locația până în ora 01:00, pentru a reveni trebuie să achitați din nou contravaloarea biletului. 
 
DE REȚINUT: 
 
Este interzisă intrarea persoanelor cu vârsta sub 18 ani! 
Este recomandat să aveți un act de identitate valabil asupra voastră. 
Guest List-ul este valabil până la ora 00.00. 

Contact: trunoiz@gmail.com