Christian Prommer & Barck – Alex And The Grizzly [DERWIN001-2]

Astăzi vă propunem spre ascultare o operă ceva mai neobișnuită decât cele cu care v-am obișnuit. Este vorba despre albumul de debut al colaborării dintre Christian Prommer și Alex Barck, colaborare care promite a fi foarte prolifică.

alt

Cei doi sunt relativ nou-veniți pe scena electronică, deși în trecut au avut o grămadă de experimente care variază de la jazz la hip-hop, iar albumul de față vine ca un fel de concluzie la toată aventura lor pentru că reflectă toată experiența pe care au adunat-o în acest timp.

Experiența lor se simte în primul rând când vine vorba de atenția acordată sunetelor, acestea fiind alese cu mare grijă pentru ca fiecare compoziție să fie o îmbinare perfectă între partea vocală și cea instrumentală. Rezonând de sunete calde și vibrații pozitive, albumul este o combinație excelentă între sunetele vintage ale disco-ului și atmosfera bogată a muzicii soul și funk, un amestec foarte inedit dar care funcționează prea bine.

„Alex And The Grizzly” are 11 piese dintre care trebuie să ascultați „The Barking Grizzle” , „Sleeping Beauty” și „Submarine Bells”. O să vă însenineze ziua!