Eric Sneo lansează primul său DVD!

Deși a lansat de-a lungul carierei o grămadă de viniluri Eric Sneo este de abia la prima sa apariție pe un DVD. Artistul, consacrat în perioada hard-techno a reușit să se reinventeze pe parcursul ultimilor ani și să exploreze în profunzime diferite instrumente și să le combine cu muzica electrică într-un mod cu totul nou.

Rezultatul este „Art of Live”, un spectacol pe care acesta-l exersează pe marile scena printre care și cele ale festivalelor: Nature One din Germania, Aquasella din Spania, Fabrik din Madrid și festivalul WIRE din Japonia începând cu 2010. Prima demonstrație a acestei arte a avut însă loc în 2009 la binecunoscutul Nature One, iar succesul pe care l-a avut aici l-a convins să meargă mai departe cu proiectul său.
Pe parcursul întregii experiențe a fost urmărit de o echipă de înregistrări care a documentat pe îndelete întreaga aventură. Secvențe din aceasta, alături de înregistrări originale ale spectacolului sunt disponibile pe acest DVD și cunoscându-i inspirația germanului, va fi ceva foarte interesant!

Turneul va continua și în acest an, iar datele evenimentelor sunt mai jos:

9 September 2011 / Echolot Festival / Wolframs-Eschenbach / Germany
10 September 2011 / Cembrankeller / Linz / Austria
16 September 2011 / Waagenbau / Hamburg / Germany
17 September 2011 / Tubetech Festival / Guadalajara / Spain
25 September 2011 / Techno Route / Sao Paulo / Brasil
8 October 2011 / Circus Nation Festival / Granada / Spain
29 October 2011 / Underground / Hannover / Germany
12 November 2011 / Blue Room / Rome / Italy
19 November 2011 / Fabrik / Madrid / Spain
26 November 2011 / Eco Festival / Opatje Selo / Slovenia