Doar 2 săptămâni până la FUSION Festival 2013

Doar 2 săptămâni până la FUSION Festival 2013

Mai puțin de două săptămâni până la FUSION Festival 2013. Barajul de acumulare de la Gura Rîului va deveni gazda singurului festival multimedia din România. Pe 12 și 13 Iulie 2013 FUSION Festival aduce fanilor muzicii electronice un show de excepție.

O experiență mai mult decât o serie de concerte, FUSION Festival este evenimentul care dă dependentă de distracție. În fiecare an, al doilea weekend al lunii Iulie, este rezervat spectacolului care îmbină genul electronic dance cu efecte vizuale, lumini, lasere și coreografii inedite. Invitații speciali ai celei de-a patra ediție: Arnej și Freestylers. Line-up este completat de o serie amplă de artiști români. Spectacolul este completat de show-ul incendiar, la propriu, pus în scenă de Gomorrah. În premieră pentru România, Gomorrah prezintă INVADERS. Unicitate, calitate și inovație sunt elementele care caracterizează cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Două zile și două nopți de distracție la cote înalte. În inima Transilvaniei, la poalele munților Cindrel, FUSION Festival vă prezintă două lumi distincte, unite prin energia publicului. Profitați de perioada pentru a vizita împrejurimile Sibiului în timpul zilei, pentru ca seara să intrați într-un univers al luminii și culorii ce vibrează în ritmurile muzicii electronice.

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial fusionfestival.ro.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica este sincronizată cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiecții, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc, toate acestea, realizând un spectacol multimedia unic în România.

SEE THE MUSIC | fusion.com.ro | fb.com/OfficialFusion