The Black Dog va lansa Liber Temple (Book 2 Ov 3)

Pe data de 5 septembrie The Black Dog va scoate pe piață un nou capitol al carierei sale sub forma „Liber Temple”.  Acest vinil este o continuare firească a excelentului „Liber Kult” lansat anterior și o avanpremieră a viitorului său album ce va fi lansat la Soma, „Liber Dogma”, care pare foarte promițător.

„Liber Temple” va avea doar două piese foarte diferite dar, în stilul propriu, foarte puternice.

Pe partea A avem „Heavy Industry”, piesa care pare a fi capul de afiș al acestei noi lansări. Piesa continuă ideile artistului referitoare la Dark Wave Techno și este făcută, în mare parte, din sunete industriale înregistrate și selectate chiar de autor. Se pare că ideile lui Tommy Four Seven au influențat destul de bine și pe The Black Dog, care reușește să imprime acestor sunete o notă personală foarte accentuată.
Pe partea opusă vom avea „Greedy Gutter Guru” o piesă mult mai funky, care reia stilul care l-a consacrat pe autor, dar cu un adaos la partea de agresivitate și cu bași mult mai tăioși. Toată piesa este construită în jurul unui loop oscilant care ar trebui să devină plictisitor la un moment dat dar care, înainte de asta, reușește să hipnotizeze ascultătorul, pentru care piesa redevine interesantă.

Din păcate, lansarea va fi limitată la 300 de bucăți și sperăm să reușim și noi să punem mâna pe un disc albastru, pentru „Heavy Industry” chiar merită efortul!
Discul poate fi precomandat de aici