The Black Dog anunță lansarea a Liber Dogma și Liber Nox!

Primul album din serie este intitulat „Liber Dogma” și s-a anunțat data lansării: 24 octombrie. Cea mai recentă adăugire la seria „Liber” a lui The Black Dog este lansarea din 5 septembrie a „Liber Temple”, să vedem ce ne rezervă artistul pentru următoarele lansări.


Liber Dogma

Sunetele de pe album variază de la electro senzual și plin de emoție la techno întunecat și hipnotic. Așadar, se pare că albumul „Liber Dogma” va avea tot ce este nevoie pentru a fi un real succes și, din partea noastră, este unul dintre cele mai așteptate lucrări ale acestei toamne.

Albumul este disponibil deja pentru comenzi, care vor fi onorate doar după data lansării. Totuși, dacă plasați de pe acum o comandă aveți posibilitatea de a prinde unul dintre cele 353 de viniluri albastre, dacă preferați formatul fizic, sau, în cazul în care preferați formatul digital, veți primi piese gratuite, în exclusivitate.

Niciuna dintre cele 13 piese ale albumului nu a mai fost lansată până acum și toate sunt variante originale, astfel încât albumul nu are nici un remix. Este evident că The Black Dog a preferat să pună accentul pe varietate și calitate în detrimentul cantității, ceea ce nu poate decât să ne bucure.
Bucățile puse la dispoziția publicului sunt absolut încântătoare și recunoaștem că ardem de nerăbdare să ascultăm varianta întreagă a unor piese precum „Worship the Drum”, „Hype Knot” și „Single Light Focus”, titluri care ies în evidență.

Liber Nox

În mod ciudat, concomitent cu lansarea acestui album, artistul va lansa la aceeași casă de discuri, Dust Science, al treilea 12″ al seriei „Liber Nox”, care se anunță a fi cel mai dur de până acum. Pe acesta vor fi disponibile doar două piese „High Rise Choir Reprise” și „Dissident Bleep”.
Ziua de 24 octombrie se anunță a fi una dintre zilele aglomerate pe această scenă având în vedere calibrul lansărilor doar din partea unui singur artist. Să sperăm că concurența îi va putea face față pentru că seria Liber nu se va sfârși doar cu aceste două lansări!

Mai multe detalii sunt disponibile pe liberdogma.com