Frank Kvitta revine după o pauză lungă!

Frank Kvitta a fost unui dintre eroii techno din perioada în care schrantz-ul făcea ravagii în Germania în mod special însă pe măsură ce acest subgen a început să piardă din popularitate artistul a început să se retragă încet-încet pentru a se putea reculege și a explora abordări muzicale noi. 
Te-ai aștepta ca această pauză să semnifice transformarea stilului său în altceva însă artistul și-a păstrat identitatea muzicală aproape neschimbată.

Pentru următoarea lui lansare și-a unit puterile cu The Horrorist pentru a produce un EP brutal: „Electonic Pleasure”.Cei care contribuie cu remixuri sunt: DJ Rush, Ben Sims, Dave The Drummer, Submerge, Boris S., Mario Ranieri, Alexander Kvitta, DavidChristoph și Patrick DSP; numai artiști recunoscuți pentru stilul lor dur. Se pare că Krank Kvitta vrea să se revanșeze pentru perioada de inactivitate pe care a avut-o.

Pe lângă acesta, mai are pregătită o lansare mai digerabilă, care reflectă mai bine viziunea proaspătă asupra muzicii pe care și-a creat-o. Este vorba despre „Installing Summer” și de remixuri se vor ocupa Yari Greco și Hystericmaniak.

Să sperăm doar că șirul de lansări n-o să se oprească aici pentru că scena are nevoie de un artist ca și Frank. Diversitatea nu poate fi decât utilă scenei.