TBF @ Mountain Beach, Piatra Neamț [recomandat]

Ne îndreptăm cu pași mărunți către finalul sezonului estival, pe plaja de la munte din Piatra Neamț. Cei de la Mountain Beach au pregătit cu drag 2 ultime evenimente pentru sfârșitul acestei veri. Pe data de 20 august îl vor avea ca invitat pe TBF de la Mango Booking și AWD House, alături de Alex Rusu și Ștefan T.

Tibi Frățilă aka TBF este un tânăr artist apreciat atât pe plan național, cât și internațional, atât ca dj, cât și ca producător. Artistul este orientat în mare măsură către muzica house, însă, pentru a evita o clasificare rigidă, putem menționa că aduce influențe din jazz, soul, funk și disco. La numai 22 de ani TBF are realease-uri la Minority, Royalty Records, Digi Funk, Kinjo Music, Dustpan Recordings, Robsoul, Oomph sau Footwear. Cele mai importante realizări pe plan muzical s-au produs în 2010, când a fost lansat primul său album la labelul Minority Music al lui Hector Moralez și când a fost invitat în Miami la Winter Music Conference.

___________________________________________________________________________________

Sâmbătă, 20 august, ora 22:00

Mountain Beach, Piatra Neamt, Strandul Tineretului (zona VIP)

Dress code: Warm

TBF ( Mango; AWD House)

http://www.facebook.com/tbfmusic

Alex Rusu (Mountain Beach Resident)

Ștefan T

Intrare generala: 15 lei

Contact; informații și rezervări: Cosmin – 0747 504 351

_________________________________________________________________________________

Accesul se va face începând cu ora 22.00.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Ieșirea din locație nu este permisă până la ora 01:00, în caz contrar se va plăti din nou contravaloarea biletului de intrare.