Perc lansează Wicker & Steel Remixed, episodul I

Wicker & Steel este numele primului album al lui Perc și a fost lansat în vara acestui an. Albumul, deși a avut toate ingredientele care-l caracterizează pe artist, nu a impresionat, însă seriile de remixuri pe care producătorul le pregătește o să schimbe acest lucru.

Primul episod cu remixurile conține câteva colaborări interesante. Prima piesă de pe acest EP este Start Chopping, iar cel care semnează remixul este nimeni altul decât Tommy Four Seven, un artist care a avut un an fulminant. El reușește să remodeleze piesa originală aproape în întregime, descompunându-i ritmul liniar într-unul foarte spart și adăugându-i o atmosferă foarte grea și apăsătoare. Un remix foarte reușit!

The Black Dog este celălalt artist important care apare pe această lansare, cu o versiune proprie a piesei Gonkle. Urmând exemplul predecesorului său și acesta produce un remix foarte încărcat și greu, dar parcă e mai dansabil. O să prindă bine într-un club cu un public supărat!

Urmează You Saw Me, remixat de Sigha și Truss, doi boboci pe scena de techno. Truss este un colaborator recunoscut al celor de la Stroboscopic Artefacts, iar asta se vede și din sunetul pe care acesta îl aplică.
În final, avem ocazia să-l vedem pe ASC remixând My Head Is Slowly Exploding într-o manieră la fel de dură.

Prin această lansare Perc își face intrarea într-o lume mai dinamică decât cea în care profesa până acum – lumea techno. S-ar putea să păstreze linia melodică și la următoarele lansări, însă va fi interesant de văzut ce colaborări va mai avea acest artist. Deocamdată totul sună foarte bine!

Wicker & Steel va fi lansat pe data de 21 octombrie la casa de discuri Perc Trax.