Various Artists - Inertia // Resisting Routine, mixed by Delta Funktionen [inertia-cd1]

Various Artists – Inertia // Resisting Routine, mixed by Delta Funktionen [inertia-cd1]

Pe parcursul toamnei trecute, cei de la Ann Aimee au lansat seria Inertia din care au văzut lumina zilei patru discuri a câte patru piese. Acestea au fost reunite acum sub forma primului mix-cd de la Ann Aimee și este realizat de Delta Funktionen.

Producătorul este pe scenă doar din 2008 însă a reușit să facă fiecare minut din scurta sa carieră să conteze, dovadă fiind renumele de care se bucură astăzi. Desigur, a fost ajutat de o doză mare de inspirație pe care nu s-a sfiit s-o expună și în cadrul acestei compilații.

Lucrarea este limitată la piese care sunt exclusiv pentru Ann Aimee, dar asta nu înseamnă că este în vreun fel deficitară, ba mai mult, putem considera compilația a fi un manifest al underground-ului care se opune rutinei impuse de principalul actor pe scena techno la ora actuală, OstGut Ton.

Contribuitorii sunt doar artiști relativ noi pe scenă, iar numele cu cea mai mare rezonanță ni se pare a fi Redshape. Pe lângă el veți mai asculta piese de la Cosmin TRG, Delta Funktionen, Mike Dehnert, Area Forty One, Lucy, Conforce, Skudge, Marcelus și alții la fel de inovatori. Line-up-ul formează echipa de vis a celor mai volatili producători ai ultimilor 2 ani, iar rezultatul este unul pe măsură.

Inertia este o denumire mai potrivită pentru sunetele prezente pe compilație. Pline de forță și personalitate, acestea par de neoprit și par că pot înfrunta chiar și cele mai blocate mulțimi. Specific lansărilor Ann Aimee și Delsin este sunetul foarte puternic, la fel de potrivit atât în club dar și acasă pentru ascultătorul docil, iar acesta se regăsește fără îndioală pe această compilație.

Inertia // Resisting Routine este de remarcat mai degrabă pentru selecția muzicală decât pentru modul în care e mixată, pentru că fiecare producător reușește să aducă câte o bestie electornică în scenă. Sunt de remarcat Mike Dehnert cu Pneumatic, Redshape cu Static, Lucy cu Wytonia, o piesă mult mai dinamică decât s-ar aștepta cineva, Conforce cu When it Appeared, dar și Cosmin TRG și Marcelus, care reușesc să ofere momentele cele mai frumoase de pe disc.

 Tracklist:

01. Sascha Rydell – Rainy Days
02. Sawlin – Excipidial
03. Ozka – Square Beauty
04. Cosmin TRG – Plaisir Interdit
05. Skudge – Pollution
06. Marcelus – 24-7
07. Peter van Hoesen – Last One At 1080
08. Conforce – When It Appeared
09. Lucy – Wytonia
10. Sigha – Finding Myself
11. Redshape – Static
12. Area Forty_One – C.N.T.C.T.
13. Roman Lindau – Borne
14. Mike Dehnert – Pneumatic
15. Milton Bradley – Sequence #1
16. Delta Funktionen – Torpor

Inertia // Resisting Routine este disponibilă la magazinul Delsin.