Darabi & Tim Paris la Items & Things!

Cea de-a doua parte a seriei Various Items este semnată de doi nou-veniți pe scenă, Darabi & Tim Paris și va ajunge pe piață pe 16 martie.

Items & Things este pe val anul acesta, având deja lansate câteva albume și single-uri care au făcut adevărate valuri pe scena mondială precum Triple E și Undercover, cele mai recente creații ale lui Marc Houle. Troy Pierce, de asemenea, a arătat semnele unei renașteri odată cu EP-ul Voodoovoodoo.

Phillipe Hallais și Dang Khoa Chau și-au unit forțele în 2009 pentru a crea proiectul Darabi prin care infectează cluburile Franței cu o atitudine gangster-disco. Pe acest EP cei doi construiesc Player, care aduce aminte de atmosfera tensionată a pieselor de la Gigolo Rec, cu puternice elemente electro adăugate unei atmosfere foarte sinistre. Pentru cei cărora nu le plac versurile, EP-ul conține și o versiune dub, care ne scapă de vocile piesei.

Contribuția lui Tim Paris este reprezentată de piesa Too Close, care se învârte în jurul vocalelor incitante al lui Sex Judas. Această piesă prezintă o mare influență electro aproape nelalocul ei având în vedere că suntem în anul 2012. Nu ar fi o problemă reutilizarea unor elemente mai vechi, însă această piesă, în afară de un sample vocal interesant, nu aduce nimic nou.

Darabi & Tim Paris – Various Items 2 va fi disponibil începând cu 16 martie atât pe vinil cât și în format digital.

Tracklist:
A1: Darabi – Player
A2: Darabi – Player (Dub)
B1: Tim Paris feat. Sex Judas – Too Close
B2: Tim Paris – Too Close (Instrumental)