Oxia - Harmonie [IF2039]

Oxia – Harmonie [IF2039]

Oxia a lansat o mică avanpremieră a albumului ce va fi lansat în curând sub forma single-ului Harmonie, care este disponibil de această săptămână pe piață.

Olivier Raymond, sau Oxia după cum este recunoscut, este unul dintre cei mai de succes producători francezi de muzică electronică, având peste 25 de lansări în palmares, urmând ca acesta să se extindă în perioada următoare, având în vedere că cel de-al doilea album al său este deja programat. Oxia este recunoscut cel mai bine pentru legendara piesă Domino care a fost lansată în 2006, însă de atunci nu a mai ajuns la același nivel al succesului.

În ultimii doi ani d-nul Raymond a stat ascuns în studio pregătind noul album și nu a mai avut nicio lansare, așa că este de așteptat ca stilul său să fie schimbat. Nici noi nu am știut exact la ce să ne așteptăm când am văzut Harmonie, iar produsul ne-a depășit imaginația.

Sunetul artistului este mai matur decât ar fi putut prezice orice fan. Atât Harmonie cât și Flying Over Time  sunt două piese foarte complexe și pline de instrumente și de sunete foarte diverse, fără ca piesa să devină obositoare. Pare ciudat pentru muzica unui francez să conțină elemente muzicale din Chicago și Detroit, însă această lansare nu ține cont de nicio limită. Piesele sunt foarte dansabile și par pregătite să obosească câteva trupuri, în special cea din urmă.

Lansarea este un extras de pe albumul Tides of Mind care va fi lansat în mai și având în vedere calitatea acestor două piese, putem să ne așteptăm la un album foarte bun din partea francezului. Până la lansarea acestuia, Harmonie este disponibilă pe Beatport.