Peninsula, Festival Park și ONG-uri

Organizatorii Festivalului Peninsula, în colaborare cu Grupul PONT, anunță proiectul destinat organizațiilor civile și instituțiilor publice din cadrul Festivalului Peninsula, Festival PARK. Tematica centrală a evenimentului din acest an va fi ”Meeting Point for 2020 – Să ne imaginăm lumea în 2020”.

Prin FESTIVAL PARK, desfășurat pe toată durata Festivalului Peninsula (23-26 august), organizatorii doresc să ofere peninsularilor o experiență unică de distracție și educație nonformală, cu jocuri și concursuri interactive, transformând astfel perioada de dintre concerte într-una plină de distracție de cea mai bună calitate.

Organizatorii doresc să realizeze Festival PARK cu implicarea unor parteneri din sfera civilă și publică. Participanții sunt așteptați să vină cu programe, care sunt benefice publicului larg și pot mobiliza cât mai mulți peninsulari, cu implicarea lor în diverse programe interactive și distractive, pe care organizatorii le promovează prin intermediul ghidului de programe, a paginii de web și a locației amenajate special pentru desfășurarea activităților.

Festival PARK este o ocazie excelentă pentru organizațiile și instituțiile participante să se adreseze unui public mai larg și să-și promoveze programele prin canalele de comunicare ale festivalului, totodată este o oportunitate de dezvoltare și consolidare instituțională pentru organizații, prin participarea lor într-un proiect de mare anvergură.

Sunt așteptate aplicațiile organizațiilor (asociații, fundații) și instituțiilor publice care au activitate de cel puțin un an și au scopul de a implica peninsularii, grupul lor țintă fiind tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-35 ani și a căror activitate se axează pe educarea, integrarea acestora în societate, care doresc să realizeze un program potrivit circumstanțelor speciale existente la festival.

Organizatorii asigură posibilitate de participare în Festival PARK pentru 30 de organizații.

Formularele de aplicare pot fi depuse exclusiv online, încărcate pe site-ul http://park.peninsula.ro, până la data de 24 iunie, ora 24:00.

Pentru mai multe informații contactați-l pe Kész Szilárd pe numărul de telefon 0749 193 498 sau pe adresa de email park@peninsula.ro.