Vagabundos 2012 prezintă o piesă Optick & NTFO

Unul din remixurile pentru Tremble, piesă lansată la începutul anului trecut de Optick și duo-ul timișorean NTFO, este inclus pe al doilea volum al compilației Vagabundos din acest an.

Nimeni altul decât Luciano, proprietarul casei de discuri Cadenza, este autorul acestei compilații ce va cuprinde versiunea producătorului brașovean Rhadow la superproducția Tremble, semnată Optick & NTFO. De altfel, materialul a fost ales la începutul acestui an, la Nights.ro Awards, drept „Cea mai bună producție electronică a anului”.

Compilația programată spre lansare pe 23 iulie mai conține piese semnate de Nick Harris, DJ Wild, The Sushi Club, Guy J sau Pompeya. De altfel, grupul Pompeya contribuie la această compilație cu remixul semnat de Gorje Hewek, un apropiat al scenei de profil din România, la piesa „90”.

Într-un interviu pentru Vibe FM, DJ Optick a declarat: „În urmă cu ceva ani am simțit că NTFO urmează o traiectorie coerentă și, foarte important, constantă! Am început această colaborare cu ei, colaborare de care sunt foarte mulțumit. Rhadow, un brașovean foarte talentat, ni s-a alăturat cu acest remix excelent pentru Tremble și astfel a ieșit un pachet solid apreciat de DJ-ii de peste tot. Faptul că Luciano, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, a ales să includă piesa în cel mai recent mix Cadenza este o onoare pentru noi!”

Duo-ul NTFO a adăugat: „Cu toate că piesa a fost lansată în februarie 2011, abia după aproape un an reușeste să intre în playlist-urile unor DJ de calibru și îi putem enumera pe: Dyed Soundorom, The Martinez Brothers, Cassy și mai nou, Luciano. Rhadow a reușit să transforme un single dance într-un adevărat peak-hour bomb cu care nu poți da greș. Noi folosim, și în momentul de față, piesa în seturile noastre și de fiecare dată efectul este devastator.”