O lună MAI tare ca oricând pentru NTFO

Duo-ul timișorean NTFO, reprezentat de agenția Cyclic, se pregătește de o luna mai foarte încărcată! La nivel discografic, cei doi vor lansa, alături de Rhadow,  a doua parte a materialului „Conclusions EP”! De altfel, track-ul de pe primul volum al seriei, lansat la începutul anului, va apărea pe compilația mixată „The Timewritter„, la label-ul Plastic  City.

alt

Noul material se va numi „Roots EP”, va conține patru piese deep-house noi și va fi lansat pe 9 mai,  doar în format digital, la propriul label, „Sintope Digital”. Nici agenda de evenimente nu le oferă prea multă liniște celor doi, primul gig important la care vor lua parte fiind JEMF – Jimbolia Electronic Music Festival, pe 14 mai.

Aici vor mixa alături de Mihai Popoviciu, Alex Niggemann, iO sau Rhadow. Mai apoi, pe 21 mai, cei doi vor performa un live-act în clubul Ey5, din Berna (Elveția), în cadrul evenimentului Elektrostubete, urmând ca la finalul lunii, pe 28, să urce pe scena festivalului outdoor Groovegarden, din Olanda, acolo unde vor mai „cânta” Joris Voorn, Audio Bullys, Michel de Hey, Erick E sau Funkerman.