O primăvară încărcată pentru NTFO!

Duo-ul NTFO, reprezentat de agenția Cyclic, se bucură de un nou release și de o perioadă plină de gig-uri importante atât în țară, cât și peste hotare. Luni, 19 martie, Alive Recordings a lansat EP-ul „Colours & Shapes”, semnat de timișorenii de la NTFO, un material ce a primit, chiar înaintea lansării oficiale, aprecieri din partea unor nume  importante din industria de gen. Între acestea, Anja Schneider, Huxley, Kolombo, Silicone Soul, Deepgroove sau Martin Landsky. „Colours & Shapes” este disponibil spre achiziție în magazinele online de profil și a fost lansat atât în format digital cât și pe vinil.

Materialul cuprinde varianta originală a piesei „Policrom”, remixul celor de la Audiojack la
același track, precum și „Way Down”, o producție realizată de NTFO împreuna cu un partner obișnuit, brașoveanul Rhadow.

Tot alături de Rhadow, băieții de la NTFO pregătesc volumul 3 al seriei „Șlagăre”, material programat pentru perioada mai – iunie.

O altă veste bună pentru cei doi timișoreni o reprezintă compilația Balance 21, semnată de Nic Fanciulli, material ce cuprinde track-ul „Roots”, rezultatul colaborării dintre NTFO și Rhadow. Producția lui Nic Fanciulli este programată spre lansare în luna mai.

Un prim eveniment important la care duo-ul va mixa este programat pentru 28 martie, la Iași, în club Embargo. Două zile mai tarziu, NTFO sunt invitați în celebrul The Egg, din Londra, iar a doua zi se vor prezenta în Amsterdam pentru a susține o petrecere în Westerunie. Nu mai puțin important este gig-ul programat o săptămână mai târziu, pe 6 aprilie, la Antwerp, in Cafe d’Anvers.