Marika se alătură agenției Cyclic

Marika se alătură agenției Cyclic

Unul dintre cei mai iubiți DJ-i și producători români, Marika, se alătură Cyclic Agency, începând din această toamnă.

Marika este unul dintre puținii DJ-i, producători și promoteri care s-a implicat profund în fenomenul muzical undergound din România anilor ’90. Între 1998 și 2004, Marika a fost redactor și producător la emisiunile Metropolis și Rockada, de pe primul canal de muzică din România a€“ Atomic TV, iar în 2005 ajunge până în finala cunoscutului concurs de DJ autohotoni, Heineken.

Tot în 2005 începe colaborarea cu Expirat Club și Other Side, fiecare seară de miercuri desfășurându-se sub numele Selectro. În 2010, Selectro obține la Nights.ro Awards premiul pentru „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din România”, premiu câștigat și în anul 2011. Selectro este și numele emisiunii realizate de Marika în fiecare seară de miercuri, pe Dance FM.

Cyclic este probabil cea mai importantă agenție de booking din țară, în acest moment. Între artiștii români reprezentați exclusiv de Cyclic Agency se numără Adrian Eftimie, Optick, Mihai Popoviciu, Rosario Internullo, Jay Bliss, Mahony, BOg, Mano, Atapy, Proof, Liquid și, mai nou, Marika. Lor li se alătură o serie de artiști străini foarte apreciați la noi. Între ei, Andrey Pushkarev, Gorje Hewek, Izhevski, Markus Homm, Alex Flitsch, Dandy, Monoroom sau Surrealism.

cyclic.ro/artist/marika
facebook.com/marika.florin