Mihai Popoviciu lansează The Point EP, la Cyclic Records

Mihai Popoviciu lansează The Point EP, la Cyclic Records

Artistul sibian al agenției Cyclic și managerul casei de discuri Cyclic Records, Mihai Popoviciu, lansează un nou EP sub această marcă. The Point a fost lansat pe 22 octombrie și se bucură deja de o serie de recenzii de senzație.

Lansarea cu numărul patru din catalogul Cyclic Records, The Point, semnat de Mihai Popoviciu, conține patru piese originale ale artistului român, Biatlon, Sweaty, Lights Out și cea omonimă lansării, și este disponibil spre achiziție încă de săptămâna trecută pe Beatport. În tot acest timp, discul a primit critici pozitive din partea colegilor de breaslă, precum și din partea specialiștilor din media.

Pentru Mihai sfârșitul acestui an înseamnă, în primul rând o agendă foarte încărcată cu numeroase gig-uri în cele mai importante cluburi ale Europei. Între orașele vizitate în această perioadă de Mihai Popoviciu se numără Istanbul,  Montpellier, Paris, Moscova, Lisabona sau Sofia.

Între producătorii ce au contribuit cu track-uri pe materialele lansate până acum de Cyclic Records îi mai regăsim pe Toygun, Markus Homm, Jay Bliss, Gorje Hewek, Izhevski, Mindcage, AdrianhoStevie P sau pe duo-ul Siler & Dima, care au produs în totalitate penultimul EP al casei de discuri.