Cyclic Records intră pe piață sub tutela lui Mihai Popoviciu!

Luni, 13 februarie, Cyclic Records, departamentul de producție al brand-ului Cyclic, a lansat primul material, o colecție de piese semnate de colaboratorii agenției.Lansarea cu numărul de catalog CYC01 este un produs de excepție, ce cuprinde cinci piese semnate de manager-ul casei de discuri, Mihai Popoviciu, de cei doi componenți ai proiectului Hermannstadt Collective, Jay Bliss și Toygun, de producătorul de origine română Markus Homm și de artiștii ruși Gorje Hewek & Izhevski.

Producția este disponibilă pe toate platformele online de profil și a primit o serie de review-uri pozitive din partea unor nume importante din clubbing precum Franck Roger, Gorge, Dubfire, Bjorn Wilke, Daniel Sanchez, Catz’n Dogz, Mirco Violi, Federico Molinari, Audiojack sau Dirk Diggler.
După o activitate de peste 4 ani în clubbing-ul autohton, Cyclic Agency a înființat, la începutul lui 2012, casa de discuri Cyclic Records, condusă de cel mai prolific producător român, Mihai Popoviciu.

Aria muzicală țintă a casei de discuri este sfera techno și house și prima lansare vine să expună exact sunetele la care ne putem aștepta de aici. Începutul e promițător, rămâne de văzut cum vor continua de aici.

Prima lansarea a celor de la Cyclick Records poate fi cumpărată de pe Juno sau Beatport.

Mai multe informații:


http://facebook.com/cyclicrecords