The Hipodrome Of Music aniversează 3 ani cu John Heckle

The Hipodrome Of Music aniversează 3 ani cu John Heckle

Pe 27 octombrie se sărbatoresc 3 ani de la crearea blogului The Hipodrome Of Music, la Zen Garden Lounge (pe Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu).

După ce au invitat o parte dintre veteranii scenei internaționale de muzică electronică (Mick Wills, Traxx, Intergalactic Gary) în acest an The Hipodrome Of Music privește spre viitor. Pentru această aniversare vor invita la Sibiu, și în România, pentru prima dată, pe tânărul și foarte talentatul englez John Heckle.

La doar 24 de ani, John și-a construit deja un nume important în scena muzicii electronice. În ultimii doi ani John a avut parte de o apariție meteorica în prim-planul scenei muzicii electronice, cu o discografie deja bogată și nenumărate evenimente internaționale de invidiat.

Lansările sale la casa de discuri Mathematics au primit laude impresionante de la critici, DJ-i și iubitori de muzică deopotrivă. Single-uri, piese și remixuri pentru Tabernacle, SignalsSkylax și noua casă de discuri irlandeză Apartment Records au fost apreciate în mod similar. Muzica lui John iese din tiparul 4/4 clasic. Ea se scaldă în beat-uri murdare, linii melodice curajoase și o energie mentală debordantă, aflată undeva la granița dintre sound-ul obscur, brut și fără compromis și liniile melodice calde ale predecesorilor săi din Chicago. Toate acestea fac ca producțiile lui John Heckle să aibă unul dintre cele mai proaspete sunete ale muzicii house contemporane.

John a mixat și a fost rezident la cluburi precum The Cavern sau la seria de evenimente Rehab de la celebrul club Lounge Lemon din orașul său natal Liverpool de la vârsta de 15 ani. Acum este invitat să mixeze în mod regulat în întreaga Europa la unele dintre cele mai apreciate cluburi și festivaluri, devenind renumit pentru DJ-seturile sale fermecătoare, eclectice și pline de energie, prezentând propria sa interpretare a Chicago house-ului și dragostea lui pentru sunetul analogic, obscur și brut.

Asadar, nu ratați spectacolul său din Sibiu, pe 27 octombrie, începând cu ora 22.00, la Zen Garden Lounge.

Hipodrome este un blog dedicat muzicii electronice, născut în cartierul Hipodrom din Sibiu, menit să scoată la suprafață latura calitativă a muzicii electronice, de oriunde ar veni ea.

© hipodrome.net