Lenzman și scena de dnb

Lenzman și scena de dnb

Pe 23 noiembrie Lenzman a fost invitat la Boiler și chiar dacă nu se încadrează în sfera noastră specifică de activitate, nu putem să lăsăm evenimentul să treacă neobservat. 

Evenimentul face parte dintr-o serie mai lungă de evenimente în care cei de la Boiler aduc artiști relativ proaspeți pe scena globală de dnb/breakbeat. Invitații sunt arareori de un renume marcant, pentru că nu acesta e scopul seriei. Cei mari întotdeauna vor avea un public dedicat, dar viitorul scenei întotdeauna va sta în promovarea artiștilor noi.

Am mers la Lenzman fără prea multe așteptări. Deși ascultăm și muzică electronică cu ritmul spart, nu avem și timp pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă. Chiar și aria noastră specifică de interes ni se arată de prea multe ori a fi prea vastă.

Evenimentul a fost chiar o supriză plăcută, începând de la încălzirea făcută de Roxxete, o tânără artistă cu un mare potențial. Fără să se timoreze în fața unui public consistent a reușit să-i facă pe toți să danseze. Mai mult, a reușit să compună o atmosferă foarte fluidă, fără să se teamă să amestece stiluri muzicale sau să experimenteze. Astfel, invitatul serii a intrat mult mai ușor pe scenă, servindu-i-se un public pe val. Ajuns la pupitru Lenzman nu și-a făcut de cap, ci a dat senzația că este chiar cumpătat atât în alegerea pieselor cât și în abordarea publicului, probabil pentru că nu-l cunoștea. Cu toate acestea s-a acomodat foarte repede la panoul de comandă și publicul nu s-a dat la o parte din a-l încuraja, iar rezultatul a fost unul foarte bun. Madliquid a încheiat seara în stilul sppecific, datorită căruia a ajuns printre cei mai buni dj de dnb din țară.

 Muzical, noaptea a fost una foarte bună, dar ceea ce ne-a plăcut cu adevărat a fost publicul. Scena de dnb ne-a demonstrat de multe ori că este cea mai dinamică dintre cele locale. Deși artiștii se schimbă încet, publicul este întotdeauna nou și foarte proaspăt. Persoanele care participă la aceste evenimente sunt destul de diverse, existând un amestec foarte sănătos de oameni noi și oameni obișnuiți ai scenei, la fiecare eveniment. Astfel, scena de dnb este o poveste de succes în ceea ce privește numărul de fani. Să fie pură întâmplare sau o dedicare din partea organizatorilor, asta rămâne de văzut.